7 Ekim 2009 Çarşamba

ALS moral gecesi




Moraller Yerine Geldi..

Als Derneğinin Organize Ettiği Moral Gecesi, Spor ve Sanat Dünyasının Ünlü Simalarının da Katılımıyla Polat Renaissance Otel'de Gerçekleşti.

ALS Derneğinin organize ettiği moral gecesi, spor ve sanat dünyasının ünlü simalarının da katılımıyla Polat Renaissance Otel'de gerçekleşti. Galatasaray ve Fenerbahçe'de bir dönem forma giyen futbolcu Sedat Balkanlı'nın vefatının ardından yapılan bu ilk gecede, ALS-MNH Derneği Başkanı İsmail Gökçek'in açılış mesajı, katılan konukları duygulandırdı.

Tarık Tüfekçi, Berrin, Nadide Sultan, Davut Güloğlu, Umut Akyürek, Koray ve Alişan'ın sahneye çıkarak şarkılar söylediği geceye, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, eski futbolcu Hasan Şaş, teknik direktör Giray Bulak başta olmak üzere çok sayıda spor adamı da katıldı.

Melih Gümüşbıçak'ın sunduğu gecede, ALS-MNH Derneği'ne katkıda bulunan isimlere de birer plaket takdim edildi. Show TV Genel Müdürü ve ALS Derneği Onursal Başkanı Saner Ayar'a dernek adına plaketini ALS Derneği Başkan Yardımcısı Şükran Balkanlı, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'e plaketini Tufan Aker, gazeteci ve yazar Tahir Kum'a plaketini Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Adalet Gökçek, İş Adamı ve ALS Derneği Onursal Başkanı Ayhan Bermek'e plaketini ALS Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Güllü Gökçek, İbrahim Polat ve Adnan Polat adına Polat Renaissance Otel müdürlerinden Aytekin Karakaya'ya plaketini Ersin Açılan, Turkcell adına spor faaliyetleri sorumlusu Harun Velioğlu'na plaketini Filiz Özbey, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak adına danışmanı İlker Dilek'e plaketini Adalet Gökçek, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü adına Şehnaz Yeygel'e plaketini Şükran Balkanlı verdiler.

Futbol dünyası gecenin sonunda bir de jest yaptı ve geliri ALS-MNH Derneği'ne kalacak bir turnuvanın sözünü verdi. Fenerbahçe, Bursaspor, Kasımpaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor, tarihi sonradan tespit edilecek bir turnuvada karşılaşacak ve toplanan gelirler ALS hastalığı ile mücadele eden hastalara bırakılacak.

*kaynak: http://www.als.org.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder